SULJE

Valmentajille 

Coach Kari – Youth Sport Parenting tarjoaa valmennuskoulutusta valmentajille. Valmentajan on tärkeää tietää, kuinka toimitaan lapsen toisen auktoriteetin, vanhempien kanssa ja luodaan heistä todellinen voimavara. Lasten valmentaminen harrastuksessa ja nuorten kilpaurheilu asettavat valmentajat myös erilaisiin kasvattajan rooleihin.

Erikseen erinomaisia – Yhdessä ylivoimaisia -luento ja workshop vastaa kysymyksiin, kuinka parhaiten toimia yhdessä ja välttää mahdolliset konfliktit. Tämä luento ja workshop tulisi olla seuroissa osana valmentajakoulutusta.

Vuosien kokemuksella urheilijana, vanhempana ja valmentajana Coach Kari tarjoaa tukea juuri sinulle, kuinka lasten ja nuorten urheilusta luodaan positiivinen kasvattava kokemus kaikille.

Coach Kari - Erikseen erinomaisia, yhdessä ylivoimaisia

Erikseen erinomaisia – Yhdessä ylivoimaisia

Mitä sana ”coach” merkitsee?  Tässä valmentajien toivomassa työpajassa käymme läpi asioita, jotka auttavat vanhempien kohtaamisessa ja tukevat avointa, hyvää ilmapiiriä joukkueen ympärillä.  Samalla tarjoamme työkaluja siihen, kuinka valmentaja voi kehittää itseään ja oppia tuntemaan myös urheilijansa paremmin.  Käymme läpi huippuvalmentajatutkimuksen vinkkejä valmentajille.

Workshop tarjoaa uusia näkökulmia tämän päivän valmennuksessa ja sopii yhtä hyvin nuorelle kuin kokeneelle valmentajalle. Puhumme erityylisistä valmentajista ja erilaisista vanhemmista – kuinka tunnistaa erityisominaisuudet ja miten toimia.  Tämä on ainutlaatuinen tietopaketti valmentajille, lasten ja nuorten parissa työskenteleville.

”Millaisen lapsen haluamme kasvattaa? Aivan liian usein keskitytään maalien määrään ja muihin vastaaviin seikkoihin. Kyselemme urheilutaidoista, mutta miten muistamme ihmissuhdetaidot ja itseluottamuksen rakentamisen?”

Haluatko kuulla lisää Karin workshopeista ja seminaareista? Lähetä lomakkeen kautta viesti ja kerro tapahtumasta tai tilaisuudesta, niin saat tarkempia tietoja. Voit myös soittaa, puhelin: +358 45 2026 760

Kiitos mielenkiinnostasi!