SULJE

Workshopit kouluille

Kuinka vahvistaa koulujen yhteistyötä vanhempien kanssa? Valmentaja tai opettaja keskittyy oppilaan opettamiseen, miten saadaan valmentajat, opettajat ja vanhemmat samaan joukkueeseen?

Coach Karin workshopit ja seminaarit tarjoavat vanhemmille luontevan foorumin kysyä, saada vastauksia ja löytää oman paikkansa kouluyhteisössä. Tervehenkisestä yhteistyöstä hyötyvät kaikki – ja eniten tietysti lapsi.

Kannustava koulupolku - workshop kouluille

Kannustava koulupolku

Tämä seminaari tarjoaa opettajille ja muille lapsia ohjaaville monia käytännön vinkkejä sen suhteen, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan koulussa. Millaisen henkilön me haluamme kasvattaa ja mitä me haluamme lapsen kokevan koulutiellä?

Vanhemmat pohtivat omia arvojaan kasvattajina, rakenna sinä kannustava koulupolku. Anna oppilaille parempi mahdollisuus onnistua ja kohdata haasteet niin koulun kuin elämän tiellä.

Haluatko kuulla lisää Karin workshopeista ja seminaareista? Lähetä lomakkeen kautta viesti ja kerro tapahtumasta tai tilaisuudesta, niin saat tarkempia tietoja. Voit myös soittaa, puhelin:
+358 45 2026 760

Kiitos mielenkiinnostasi!