SULJE

MISTÄ URHEILUPERHEIDEN MENTOROINNISSA ON KYSE?

Coach Kari eli Kari Helander,  nuorisovalmentaja, tietokirjailija ja urheiluperheiden mentori, tarjoaa urheiluperheiden vanhemmille konkreettisia vinkkejä, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan urheilussa. Karin luennot pistävät vanhemmat pohtimaan omia arvojaan kasvattajina.

Kannustava kotikenttä antaa lapselle paremmat mahdollisuudet onnistua ja kohdata haasteet urheilijanpolulla. Coach Karin luennot on suunniteltu auttamaan juuri vanhempia vanhemmuudessaan – jos sinä et opeta, niin kuka? Jos et opeta nyt, niin milloin?

Kari Helander eli Coach Kari
Kari Helander eli Coach Kari

Lapsi ei koskaan elä tyhjiössä vaan oman perheensä parissa. Siksi vanhempien tukeminen tuntuu minusta luonnolliselta ja tärkeältä ja koen, että seminaareja, tapahtumia ja opetusmateriaaleja tarjoamalla vastaan tarpeeseen, jota ei ole tähän mennessä riittävästi huomioitu. Toivoisin olevani osa sitä lämmintä, välittävää yhteisöä, joka lasta ympäröi.

Loukattuani akillesjänteeni jalkapallourani alussa Amerikassa jätin aktiivisen urheilun ja siirryin yritysmaailman pariin. Työskentelin Amerikan suurimmassa tavarataloketjussa ja kansainvälisessä myynti- ja markkinointiyrityksessä. Jossain vaiheessa pysähdyin miettimään arvojani ja elämän tarkoitusta.

Olen kasvattanut kolme poikaa ja työnikin kautta tutustunut urheilevien lasten vanhempien arkeen, heidän kokemiinsa haasteisiin ja onnenhetkiin. Lisäksi ehdin toimia liikunnanohjaajana amerikkalaisessa koulussa, valmentajana ja liikunnallisen iltapäiväkerhon ohjaajana Suomessa.

Vinkkivideo #1: Ajomatka peliin

Vinkkivideo #2: Ajomatka kotiin

Vinkkivideo #3: 10 neuvoa

Pyydä Kari puhumaan

Kari Helander,  nuorisovalmentaja, tietokirjailija ja urheiluperheiden mentori esiintyy seminaareissa sekä vetää workshoppeja ja koulutuksia urheiluvanhemmuudesta.

Kannustavaan vanhemmuuteen liittyvät kysymykset tulevat esille monissa ympäristöissä kuten:

  • Urheiluseuroissa
  • Kouluissa
  • Valmentajien osaamisen kehittämisessä
  • Vanhempanilloissa

Karin voi pyytää puhumaan myös teemapäivään tai lasten/nuorten tapahtumaan. Ajatuksia herättävän ja osallistavan workshopin (n 90 min)  vanhemmille saa helposti mahtumaan jälkikasvun urheilu- tai kisatapahtumaan, esimerkiksi päivän alku- tai loppupäähän. Ota yhteyttä!