Onnellinen urheilija -kirja

Uutuuskirja urheilevan lapsen vanhemmille.

Mikä saa lapsen juoksemaan, syöksymään ja nousemaan yli esteiden? Voittaminen ei loppujen lopuksi olekaan se isoin juttu, vaan ihminen nousee korkeuksiin tavoitellessaan onnellisuutta. Onnellinen urheilija on opas tämän päivän vanhemmille, jotka panostavat lapsen sisäiseen kasvuun.

Liikuntaharrastuksen tulee olla kivaa, kasvattavaa ja monipuolista. Vaikka kilpailu on olennainen osa urheilua, se ei saa muodostua lapselle pääasiaksi. Rajaton suorittamispakko ja tuloksen tahkoaminen ovat arvoja, jotka saavat jo väistyä onnellisuuden ja välittämisen tieltä. Kisaaminenkin on leikkimistä.

Osasto:

19,50  sis. alv.

80 varastossa

Mitä lapsi haluaa? Hän tahtoo olla onnellinen.

Onnellinen on se urheilija, joka nauttii liikunnasta ja urheilemisen tuomista haasteista.
Ilo ei synny pakosta vaan sisäisestä palosta ja hauskanpidosta. Urheiluvalmentaja ja mentori Kari Helander pohtii lapsen kasvua ja kertoo tarinoita valmennusvuosiltaan Amerikassa ja Suomessa.

Millaista on elää urheiluperheessä? Kuinka juniorin yksilöllistä kehittymistä voi tukea? Miten suhtautua, jos yksi lapsista ei haluakaan harrastaa liikuntaa tai toinen ottaa harrastuksen liian tosissaan? Entä jos lapsi ei saa peliaikaa tai kyytirumba rasittaa?

Näihin ja moniin muihin pulmiin Kari tarttuu maanläheisellä tavallaan. Onnellinen urheilija on käytännön opas ja viihdyttävä kumppani vanhemmalle, jonka kouluikäisen lapsen illat kuluvat urheiluharrastuksen parissa. Tämä kirja tarjoaa käytännön vinkkejä urheilijanpolulle, koulutielle ja elämään.